Sea You Strand Monster

Een bezoekje waard

Op een korte afstand van onze B&B

Een paar leuke plekken om te bezoeken

 
Sea You Strand

Strand Monster

Het plaatsje Monster achter de duinen van de Noorzee heeft een schitterend  breed strand in de aanbieding. Vanuit de B&B te voet makkelijk te bereiken in enkele minuten. 

Heerlijk om te zonnen, te wandelen of lekker uit te waaien. Of even lekker te drinken of eten in een van de gezellige strandtenten die je daar aantreft.

Relaxen op het strand

Lees meer

Sea You Molen Monster

Korenmolen Monster

Vanuit de Molenkamer van onze B&B kijk je recht op de karakteristieke korenmolen “De vier winden” uit uit 1882.

Na 100 jaar is in 1983 de molen gerestaureerd en zijn diverse onderdelen helemaal opnieuw gemaakt. Nu is de molen weer in bedrijf en op zaterdagen te bezoeken door publiek. Een leerzaam bezoekje.

Te bezichtigen op zaterdagen

Lees meer

 
Sea You Den Haag

Bezoek Den Haag

Den Haag is de regeringshoofdstad van Nederland. Prachtige gebouwen en paleizen in deze oude stad. Maar ook moderne en klassieke musea zijn er vol op te vinden.

Gezellige pleinen, ambassades en regeringsgebouwen. Bezoek het Binnenhof waar ons parlement gevestigd is of Madurodam waar Nederland in miniatuur is nagebouwd.

Den Haag, onze regeringshoofdstad

Lees meer

Sea You Scheveningen

Dagje Scheveningen

Zin in een toeristisch uitstapje, ga dan een dagje naar Scheveningen, vlak bij Den Haag. Een super groot strand met veel vertier en horeca gelegenheden.

Markant punt is de beroemde pier met veel leuke winkels en spannende attracties. Op en rond het strand heel veel strandtenten om lekker te drinken en te eten.

Toeristische trekpleister vlak bij

Lees meer